Een persoon die zich bezighoudt met muziek voor evenementen, natuurlijke genezing in genezende behandelingen, het schrijven van gezondheids- en bewustwordingsboeken, filosofie, spiritualiteit, het begrijpen van het leven … hoe verbindt dit alles zich?
Hoewel de eerste lezing de verbinding misschien raadselachtig is, zult u merken dat deze combinatie van functies en inhoud feitelijk net goed is voor uw evenement – en voor uw gezondheid …
Ik zal proberen de dingen kort en duidelijk uit te leggen.

Mijn naam is Eyal Cohen, en deze site geeft mijn werk weer op alle aspecten die daarmee verband houden, vandaar de naam eyalcohen.com.
Je wordt uitgenodigd om er tijd in te steken, om de persoon achter het te leren kennen, om effectieve tips te ontvangen voor het begrijpen van verschillende problemen met betrekking tot het behouden van je gezondheid en levenskwaliteit, en om te genieten van diensten, of het nu gaat om genezing of goede muziek. .

Zolang ik me kan herinneren, ben ik verbonden met muziek. Zanger, gitarist, producer en arrangeur.

Mijn professionele carrière als muzikant was in mijn dienst als gitarist in een militaire band tussen 1980 en 1983.

Sindsdien heb ik in nogal wat muzikale ensembles gespeeld, waaronder Danny Litani, Shlomo Mizrachi en de elektrische podiumband, Vine Cardinal in het Red Rock Hotel in Eilat en als oprichter en partner in de Hurricane Company.

Aan het eind van de jaren negentig verliet ik, samen met de ontwikkeling van technologie, mijn Hurricane-partners en ging ik op een nieuw pad met een virtueel orkest dat me in staat stelde om onbeperkte arrangementen voor liedjes te maken en in afzonderlijke uitvoeringen te spelen. Een paar jaar later vergezelden mijn vrouw en ik ons in onze prachtige tijd en als een paar zingen, genieten en genieten we van familiefeesten, muzikale avonden en vele verschillende evenementen, alle gekenmerkt door een gastronomische sfeer, een uitzonderlijk repertoire, kwaliteitsproductie – en een vriendelijk en aangenaam geluid.

Hoe bent u verwant met het probleem van gezondheid ???
Ik zal beginnen met een verklaring dat ik nooit geneeskunde heb gestudeerd en geen arts ben, maar ik heb altijd een buitengewone opvatting van essentiële zaken gehad.

In 1993, na het feit dat ik in staat was mezelf te genezen van een ernstige periode van terugtrekking gekenmerkt door verlies van gebitsstabiliteit, intense gevoeligheden en totale disfunctie, ervoer ik een krachtige spirituele verlichting in de vorm van een eindeloze stroom van informatie die me hielp het leven en lichaam te begrijpen vanuit de energetische dimensie en volledig energie negeert, we kunnen niet begrijpen. Voor zover ik weet, ben ik de eerste persoon ter wereld die het op natuurlijke wijze zonder medische behandeling ontdekt, begrijpt en geneest, op een systematische manier dat iedereen die het implementeert zichzelf kan genezen.

In navolging van het concept van het leven als energie, onderging ik een Reiki-cursus en begon met healing in deze behandelingen, die gebaseerd zijn op het geven van energetische ondersteuning aan het lichaam, die het versterkt en het in staat stelt om snel en in hoge kwaliteit te herstellen van de condities van de patiënten , trauma’s, pijn en verschillende gezondheidscrises. Hoewel we geen honderd procent succes hebben, bereiken we in 90 procent van de gevallen van verschillende infecties, hernia, schokken en vele andere gezondheidsproblemen genezing in één of twee uur, en in gevallen van wonden, breuken, brandwonden, oedeem, kraakbeenerosie, “Anders als fibromyalgie, de ziekte van Crohn en vele anderen, verlichten deze behandelingen pijn en verbeteren ze het functioneren van verschillende lichaamssystemen, snel en efficiënt, en helpen het lichaam hen op een vriendelijke en correcte manier te genezen, zonder schade en zonder risico’s.

Sinds die verlichting, ondanks de enorme moeilijkheid om informatie over te brengen die onaanvaardbaar is en niet afkomstig is van institutionele autoriteit, zonder public relations en zonder enige steun, doe ik alles wat ik kan om dit te doen op een spirituele reis, of in de serie “Things” Je zult niet van je dokter horen “Genezing in reiki en genezingsbehandelingen, of met de geweldige informatie op deze website en in de lezingen die ik geef over gezondheid en bewustzijn in de energiedimensie …

Laten we zeggen dat hier enige logica voor bestaat … Hoe verhoudt dit zich tot muziek voor evenementen ???

In de holistische geest van de behandelingen, in de gebeurtenissen waarin we optreden, zorgen we ervoor dat de muziek van een hoge kwaliteit, licht en aangenaam is, dat het volume van het geluid comfortabel is voor het oor, en niet leidt tot ongemak of pijn voor een van de gasten.

Onze benadering is dat muziek pure energie is.

Als zodanig kan het strelen en genezen – of staking en gezondheidsschade veroorzaken …
We kiezen de eerste manier.

Een aangename en aangename muziek voor het oor zorgt voor een zachte en aangename mas

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert